Nr. 701/22.04.2013

Conform Art. 25 alin.(4) din Statutul S.I.I.P. Timiș și în baza hotărârii Comitetului Sindicatului Independent al Învățământului Preuniversitar din Județul Timiș, se convoacă Conferința Județeană, în ședință ordinară a Sindicatului Independent al Învățământului Preuniversitar din Județul Timiș, în data de 17 mai 2013, ora 9.00. Conferința va avea loc la Hotel Timișoara, din municipiul Timișoara, str. Mărășești 1-3.

Ordinea de zi propusă în cadrul ședinței de Comitet din 11.04.2013 este următoarea:

2. alegerea organismelor de lucru: 1) Secretariat – format din 2 persoane; 2) Comisia de validare a delegaților şi de numărare a voturilor – formată din 3 persoane
  5. prezentarea Raportului asupra activităţii Sindicatului Independent al Învăţământului Preuniversitar din judeţul Timiş pe perioada mai 2009-mai 2013; dezbaterea şi aprobarea acestuia;
  6. prezentarea execuţiei bugetare pe anul 2012; dezbaterea şi aprobarea acesteia;
  8. prezentarea Proiectului de buget pentru perioada 2013-2014; dezbaterea şi aprobarea acestuia;
  9. alegerea Preşedintelui Sindicatului Independent al Învăţământului Preuniversitar din Judeţul Timiş;
  10. alegerea Comitetului Sindicatului Independent al Învăţământului Preuniversitar din Judeţul Timiş;
  11. alegerea membrilor Comisiei de cenzori a Sindicatului Independent al Învăţământului Preuniversitar din Judeţul Timiş;
  12. prezentarea straategiei Sindicatului Independent al Învăţământului Preuniversitar din Judeţul Timiş, pentru perioada 2013-2018;
  13. aprobarea Rezoluţiei Conferinţei Judeţene a Sindicatului Independent al Învăţământului Preuniversitar din Judeţul Timiş;

Vă punem la dispoziție Regulamentul de organizare a Conferinței Județene ordinare, aprobat în ședința de Comitet din 11.04.2013

Președinte
Prof. Virgil Popescu