Descărcați aici Ordin nr. 4472/2012 pretransfer/detașare/titularizare

Metodologii pentru aplicarea Legii nr. 1: ORDIN nr. 5558 din 7 octombrie 2011 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare
Click aici pentru vizualizare

Metodologii pentru aplicarea Legii nr. 1: ORDIN nr. 5554 din 7 octombrie 2011 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a casei corpului didactic
Click aici pentru vizualizare

Metodologii pentru aplicarea Legii nr. 1: ORDIN nr. 5553 din 7 octombrie 2011 pentru aprobarea Metodologiei privind echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului universitar de scurtă durată, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durată de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare cu licenta, pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar
Click aici pentru vizualizare

Metodologii pentru aplicarea Legii nr. 1: ORDIN nr. 5550 din 6 octombrie 2011 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului naţional de etică din învăţământul preuniversitar